عدد المساهمات : 212 تاريخ التسجيل : 14/01/2011 الموقع : اوريفليم
موضوع: حلى التفاح الأحد أبريل 24, 2011 12:20 am
ادهنى صنيه بالذبده
قشرى التفاح و نظفى البذر(ممكن تستخدميها قطعه واحده و ممكن تقطعيها حلقات و ترصيها فوق بعضها بنفس الفكره
ضعى على اخر حلقه قطعتين زبد للتحمير الوجه
رشى على كل تفاحه شيره بالمعلقه حتى تتاكدى من انها كلها بها شيره
اثقبى التفاحه ب اعواد الاسنان حتى تتاكدى من ان الشيره تخللتها دخليها الفرن حتى تحمر وجهها و تتحول للون البنى حوالى 20 دقيقه.و يفضل ان نسقيها من صوص الشيره ب****د الموجود معها بالصينيه كل خمس دقائق